Borgholms bowlinghall

Är belägen på Harrys i Borgholm och drivs av familjen Lindström med Stig Bäckström som hallchef.

Hallen är utrustad med Brunswick GSX 07 som är den senaste modellen av banor och kägelresningsmaskiner. De nya maskinerna är byggda för största driftsäkerhet. Maskinerna är byggda för att arbeta i cykler, så för att den ska arbeta som bäst spelar du ditt andra slag när klotet kommit tillbaka till dig.      

Samtliga åtta banor är försedda med hel-automatiska  bumpers ( klotet kan inte hamna i rännan). Dessa kan gå upp och ner spelare för spelare, vilket gör att alla kan spela mot eller med varandra på ett smidigt sätt. Det finns även Gotlandsrännan (stativ för dig som inte orkar eller kan hålla klotet på ett vanligt sätt) detta hjälpmedel gör att ALLA kan bowla.  

Poängräkning (score) sker via datorer som hela tiden håller full kontroll på ditt och dina vänners spelande. När ni sedan spelat klart så kan resultatet enkelt skrivas ut i receptionen.    

Ansatsen är även den av en ny typ, den är inte blank utan försedd med små små försäkningar. Detta gör att all form av talk och dylikt är förbjudet att använda.   Det finns sko-storlekar från 22 till 49 att hyra och klot från 6pounds (för de minsta) till 16pounds (för de största). 6-8 pounds kloten är till just för små och mindre barn, inte för vuxna!!    Det finns klotskåp i hallen, så du som vill slippa släpa dina klot och skor fram och tillbaka har möjlighet att hyra ditt eget skåp hos oss.

Hitta hit